Klassinen hieronta

Hieronta on lihaksia muokkaavaa ja kipua lievittävää hoitoa. Voit tulla hierontaan hoitamaan kipuja ja kireyksiä, mutta myös rentoutumaan ja rauhoittumaan. Jokainen hierontakerta toteutetaan aina yksilöllisesti toiveitasi kuunnellen.


Liuku- ja kuivakuppaus

Imukuppien vaikutus perustuu alipaineeseen. Kuppeja käytetään iholla liukuen sekä paikallisesti.

Hoitomuoto vapauttaa tehokkaasti kudoksien verenkiertoa ja kireyksiä. Hoito saattaa aiheuttaa vaarattomia verenpurkaumia, jotka häviävät yksilöllisesti iholta. 

Huom. hoidossa ei tehdä haavoja ihoon kuten verikuppauksessa.  

Kosmetologipalvelut

Toteutan erittäin rentouttavia hoitokokemuksia runsaalla hieronnalla. En käytä kasvohoidoissani laitteita, vaan hoidot ovat 100% käsintehtyjä tehokkailla Bioline Jaton ammattihoitotuotteilla.

Kasvohoitojen kuvaukset löydät hinnastosta.


Neurosonic -rentoutushoito

Neurosonic tuottaa matalataajuista miellyttävää värähtelyä, joka stimuloi hermostoa. Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic auttaa ensin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös ajatusten on mahdollista rauhoittua nopeammin. 

Neurosonic-patjalla makoillaan selin vaatteet päällä. Tule ja kokeile ihana rentoutushoito joko omana hoitonaan tai toisen hoidon yhteydessä - toisen hoidon kanssa saat Neurosonicin edullisemmin ja se voi olla esim. hierontaan yhdistettynä erityisen rentouttava kokemus. Käyn hoidon alkuun kanssasi läpi tilannettasi ja mietimme yhdessä parhaat keinot, jotka voisivat auttaa juuri sinua.