Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii lähes kaikille. Se on sekä kehoa että mieltä rentouttavaa, lihaksia muokkaavaa ja kipua lievittävää hoitoa. Voit tulla hierontaan hoitamaan kipuja ja kireyksiä, mutta myös rentoutumaan ja rauhoittumaan. Jokainen hierontakerta toteutetaan aina yksilöllisesti toiveitasi kuunnellen.

Ensimmäisen hierontakerran yhteydessä teen halutessasi veloituksetta alkukartoituksen, jossa selvitän kanssasi oireiden syitä ja tilannettasi yksilöllisesti. Ajanvarausjärjestelmä tarjoaa alkukartoitusta lisäpalveluna, joka tulee valita hieronta-ajan päälle. Aika lisää hoidon pituutta hoidon loppupäästä, joten tulethan hoitoon varattuna aikana.

Käytän klassisessa hieronnassa perusotteiden lisäksi monipuolisesti erilaisia tekniikoita tarpeen mukaan, kuten nivelten mobilisaatiota, venytystekniikoita, triggerpistehoitoa sekä kalvokäsittelytekniikoita. Ohjaan myös halutessasi omatoimista kehonhuoltoa ja muuta hyvinvointiin liittyvää hoidon yhteydessä. Kysy rohkeasti!

Purentalihashieronta

Purentalihashieronnalla voidaan hoitaa erilaisia kireistä ja kipeistä purentalihaksista johtuvia ongelmia, kuten päänsärky, niskan kireys tai silmien tai korvien alueen kipu. Yleensä ihmiset joko purevat leukojaan yhteen tai narskuttelevat, ja monesti tämä tapahtuu öisin. Nyt olen kuullut useimpien jäännittävän leukojaan myös päivisin, mitä lisää varmasti myös maskit.


Monet vaivat johtuvat nykyisin tästä hyvin yleisestä vaivasta etenkin naisilla, ja hoitomuoto onkin kasvattanut kiinnostustaan. Koenkin kouluttautuneeni erityisen tärkeän ja ikävän ongelman hoidon pariin. 


Liuku- ja kuivakuppaus

Liuku- ja kuivakuppaus on Kiinasta tuhansien vuosien takaa peräisin oleva tehokas ja rentouttava hoitomuoto. Imukuppihieronnassa käytetään silikonisia kuppeja, joiden teho perustuu alipaineeseen. Kuppeja käytetään iholla liukuen sekä paikallisesti, jolloin puhutaan kuivakuppauksesta. Kuppikäsittelyn lisäksi aluetta voidaan käsitellä hoidossa myös hieroen. Hoidon voit valita joko erikseen tai hieronnan yhteyteen lisäpalveluista. 

Oikein tehtynä kivuton hoitomuoto vapauttaa tehokkaasti kudoksien verenkiertoa ja kireyksiä. Hoito saattaa aiheuttaa vaarattomia verenpurkaumia, jotka häviävät yksilöllisesti iholta yleensä viikkoon mennessä. Hoidossa ei siis tehdä ihoon haavoja toisin kuin perinteisessä verikuppauksessa.  

Kosmetologipalvelut

Kasvohoitoni tähtäävät ihon lisäksi mielen hoitamiseen - kasvomme ovat sielumme peili. Toteutan erittäin rentouttavia hoitokokemuksia runsaalla hieronnalla. En käytä kasvohoidoissani laitteita, vaan hoidot ovat 100% käsintehtyjä tehokkailla ammattihoitotuotteilla. 

Kasvohoidon yhteydessä tai omana palvelunaan voit valita myös kestovärjäykset ripsille ja kulmille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja luo kauniit raamit kasvoille.

Hoitoon ei tarvitse erityisemmin valmistautua. Jos mahdollista, toivoisin sinun saapuvan ilman silmämeikkiä. Käyn kanssasi läpi terveydentilasi ennen hoitoa. Tulehdukset (esim. huuliherpes), sekä flunssa ovat este kasvohoidolle. 

Kasvohoitojen kuvaukset löydät hinnastosta.


Neurosonic -rentoutushoito

Neurosonic tuottaa matalataajuista miellyttävää värähtelyä, joka stimuloi hermostoa. Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic auttaa ensin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös ajatusten on mahdollista rauhoittua nopeammin. 

Neurosonic-patjalla makoillaan selin vaatteet päällä. Tule ja kokeile ihana rentoutushoito joko omana hoitonaan tai toisen hoidon yhteydessä - toisen hoidon kanssa saat Neurosonicin edullisemmin ja se voi olla esim. hierontaan yhdistettynä erityisen rentouttava kokemus. Käyn hoidon alkuun kanssasi läpi tilannettasi ja mietimme yhdessä parhaat keinot, jotka voisivat auttaa juuri sinua.Tärkeää tietää

Joskus hierontaa ei voida toteuttaa tai sitä täytyy mukauttaa. Toivoisin, että kertoisit minulle terveydentilaasi liittyvistä asioista ajanvarauksen yhteydessä ja ehdottomasti viimeistään haastatteluvaiheessa. Sairaudet eivät useinkaan ole hoitoa estäviä tekijöitä, jos hoito ja lääkitys ovat kunnossa, vaan voimme yhdessä mukauttaa hoidon sinulle sopivaksi.

Hierontaa ei voi tehdä, jos sinulla on

  • Tuore vamma (esim. revähdys, luunmurtuma)
  • Kuume, flunssa tai muu kehon tulehdustila
  • Paikallinen, akuutti tulehdus (esim. jänteessä, nivelessä tai lihaksessa)
  • Tarttuva ihotauti, infektiot ihossa
  • Syöpä (myös paranemisen jälkeen vain lääkärin luvalla)
  • Pahanlaatuinen kasvain tai diagnosoimaton kyhmy
  • Perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa (esim. diabetes, verenpainetauti, astma, epilepsia, sydänsairaus)
  • Hemofilia eli verenvuototauti
  • Humalatila tai krapula

Hieronta raskausaikana

Hierontaa voidaan toteuttaa normaalisti etenevässä raskaudessa täysin turvallisesti raskaus huomioiden. On yleistä, että raskauden eri vaiheissa voi esiintyä mm. selkäkipuja ja turvotusta, jolloin hieronnasta voi saada paljon helpotusta oloon.  Hieronta voidaan toteuttaa kylkimakuulla tyynyillä tukien tai istuma-asennossa. 

Epävarma?

Voit rohkeasti kysyä minulta mieltäsi askarruttavista asioista. Mikäli oma terveydentilasi mietityttää, pyydän, että keskustelet asiasta hoitavan lääkärisi kanssa ja pyydät tarvittaessa kirjallisen luvan hieronnalle.