Kasvot yrityksen takana

Lämpimästi tervetuloa hoitoon Klaukkalaan!


Tärkein tavoitteeni työssäni on tuottaa hyvää oloa. ja koenkin ammattieni myötä saavani siihen upean mahdollisuuden. Auttamishalun ja ihmisläheisestä työstä pitämisen lisäksi ihmisen terveys kokonaisuudessaan on aina kiinnostanut minua, joten ammatillisesti elän unelmaani. 

Opiskelin kosmetologiksi valmistuen keväällä 2017. Kosmetologin opintojen edetessä huomasin hyvin pian pitäväni erityisesti hieromisesta ja päätin, että tulevaisuudessa minusta tulee hieroja. Kosmetologin töitä ehdin tekemään spa-ympäristössä, apteekissa sekä kampaamon yhteydessä. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi keväällä 2020, ja siitä lähtien olen saanut luoda omaa konseptiani yksityisyrittäjänä.

Olen empaattinen, hoidollinen ja lämmin ihminen. Kohtaan asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti, ja jokainen hoitotapahtuma on omanlaisensa - vieroksun kaavamaista liukuhihnamaista työskentelyä.

Erityisen tärkeitä arvoja työssäni ovat

yksilöllinen kohtaaminen, hoidollisuus sekä
ammattitaito ja sen kehittäminen.


Koulutukseni

Kauneudenhoidon perustutkinto sekä kansainvälinen Cidesco-tutkinto, 2017, Stadin ammattiopisto 

Hierojan ammattitutkinto, 2020, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

  • Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.
    Löydät minut Valviran terhikki-rekisteristä.

Purentalihasten-ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssi, kouluttaja osteopaatti Harri Rovio, kevät 2021

Hoitohuone

Hoitotilani on viihtyisä ja tunnelmallinen, jotta hoitokokemuksesi olisi mahdollisimman rentouttava. Hoitotila sijaitsee rauhallisella omakotialueella kotini yhteydessä erillisessä huoneessa, joten voin taata tämän olevan rauhan tyyssija. Hoitotilani yhteydestä löytyy wc-tilat. 

Pssst! Huomioithan saapumisajassasi, että odotustilaa ei ole. Erityisesti näin korona-ajan vuoksi olisi tärkeää, että vältymme turhilta kohtaamisilta ja ehdin puhdistamaan hoitotilat huolellisesti, joten saavuthan ovelle vasta hetkeä ennen hoitoaikaasi, kiitos.


Olet lämpimästi tervetullut ottamaan aikaa itsellesi - elämäsi tärkeimmälle ihmiselle